استادان و کارشناسان برجسته آموزش و پرورش نو

در این صفحه نوشته‌های مرتبط با «استادان و کارشناسان برجسته آموزش و پرورش نو» آمده است. چنانچه نوشته ای به اشتباه در این صفحه آمده است به ما بگویید.

داستان نخستین خانه کودکان مونته سوری از زبان ماریا مونته سوری

داستان نخستین خانه کودکان مونته سوری از زبان ماریا مونته سوری

نخستین خانه کودکان مونته سوری، ششم ژانویه ۱۹۰۷ میلادی، در محله سن لورنزو، در شهر رُم کشور ایتالیا راه‌اندازی شد. دکتر ماریا مونته سوری، در طول فعالیت خود در این خانه کودکان، با مشاهده کنش‌های آنان، به توانایی شگفت‌انگیزشان برای یادگیری پی برد.

سلیم نیساری

سلیم نیساری

سلیم نیساری از پیشگامان عرصه تعلیم و تربیت ایران، ۲۱ آذرماه ۱۲۹۹ در شهر تبریز متولد شده است. نام پدرش عبدالله و نواده میرزا سلیم، حاکم محال قره داغ آذربایجان است.

پرویز ناتل خانلری

پرویز ناتل خانلری

پرويز ناتل خانلري در اسفند ماه سال ۱۲۹۲ در تهران زاده شد. او در سال ۱۳۳۰ نخستين كرسي تاريخ زبان فارسي را در دانشكده ادبيات تهران بنيان گذاشت.

علی اکبر شعاری نژاد

علی اکبر شعاری نژاد

 علی اکبر شعاری‌نژاد، سال ۱۳۰۴ در تبریز به دنیا آمد. در سال ۱۳۳۴ فارغ التحصیل رشته فلسفه و علوم‌تربیتی از دانشسرای مقدماتی شد.

غلامعلی افروز

غلامعلی افروز

غلامعلی افروز، در سال ۱۳۲۹ در تهران متولد شد. در بهمن ۱۳۵۱ با رتبهٔ اول در مقطع کارشناسی رشتهٔ روان‌شناسی در دانشگاه تهران، فارغ‌التحصیل شد. 

عباس بازرگان

عباس بازرگان

عباس بازرگان هرندی در سال ۱۳۲۱ در شهر کرمان به دنیا آمد. او دارای مدرک لیسانس در رشته ریاضی و فوق لیسانس آمار ریاضی (برنامه‌ریزی آموزشی) از دانشگاه تهران، دکترای تحقیقات آموزشی از دانشگاه شیکاگو و پیتسبورگ (پنسیلوانیا)، دانشنامه آمارشناسی از موسسه آمار هندوستان، دانشنامه عالی برنامه‌ریزی آموزشی از موسسه بین‌المللی برنامه‌ریزی آموزشی در پاریس (IIEP) است. همسر وی فریده مشایخ، از متخصصان برنامه‌ریزی آموزشی است.

محمدباقر هوشیار

محمد باقر هوشیار

محمدباقر هوشیار، سال ۱۲۸۳ در شیراز به دنیا آمد. او تحصیلات خود را در آلمان در رشته‌های آموزش و پرورش، فلسفه و تاريخ ادبيات آلمان به آموختن پرداخت و روان‌شناسي نظری و علمی و آموزش و پرورش انجام داد .

عیسی صدیق

عیسی صدیق

عیسی صدیق، کارشناس و اندیشمند آموزش و پرورش، سال ۱۲۷۳ در تهران چشم به جهان گشود. او در سال ۱۲۹۰ برای گذراندن دوره‌ی آموزگاری به دانشسرای ورسای فرانسه رفت. در سال ۱۲۹۷ بازگشت و از سوی وزارت معارف بازرس ويژه‌ی مدرسه‌های متوسطه و عالي شد.

عضویت در کانال تلگرام