نکاتی درباره ایمنی کودکان هنگام بازی

متاسفانه هر سال کمیسیون ایمنی تولیدات (CPSC) درباره ۱۵ تا ۲۰ مورد مرگ کودکان در ارتباط با اسباب بازی‌ها و حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰۰۰۰ مورد مراجعه اورژانس بیمارستان‌ها بر اثر جراحات ناشی از اسباب بازی‌ها، گزارش می‌دهد. بنا بر گزارش CPSC برخی اسباب بازی‌ها ایمن نیستند از جمله روروک ها و هر نوع وسیله بازی که حرکت کند مانند تخته‌های اسکیت، به ویژه هنگامی که کودک موقع بازی با آن‌ها از کلاه و لوازم ایمنی استفاده نکند و اسباب بازی‌هایی که تکه‌های کوچکی دارند از جمله گوی‌ها و تیله‌ها یا هر تکه یی که خطر گیر کردن در گلوی کودک و خفگی را به همراه داشته باشد. والدین نه تنها باید مناسب سن کودک برایش اسباب بازی بخرند بلکه باید به سن دیگر فرزند یا فرزندانی که در خانه دارند نیز توجه کنند.

هرگز نباید کودک را با اسباب بازی که به راحتی چندین تکه می‌شود، تنها گذاشت. بادکنک‌ها نیز به این دلیل که ممکن است بترکد و کودک تکه‌های آن را در دهان بگذارد، خطرناک هستند و برای کودکان زیر هشت سال توصیه نمی‌شوند. همچنین اسباب بازی‌هایی که با باتری یا آداپتور کار می‌کنند چنانچه زیر نظر والدین یا مربی استفاده نشود می‌توانند به کودک آسیب برسانند.

اسباب بازی‌هایی که صدای بلندی دارند به شنوایی کودک صدمه می‌زنند. اگر کودک اسباب بازی دارد که آهنگ می زند یا از طریق هدفون به موسیقی گوش می‌کند، باید صدای آن را تنظیم کنید و مطمئن شوید کودک نمی‌تواند صدایش را بالاببرد. یکی دیگر از مواردی که برای ایمنی کودکان باید به آن توجه کرد، ایمنی زمین‌های بازی است.

 زمین بازی، جایی است که کودک بسیار مشتاق به رفتن به آنجا است و در همان جا است که محیط پیرامون خود را جست وجو می‌کند و مهارت‌های اجتماعی را می‌آموزد. اما متاسفانه هر سال در امریکا حدود دویست هزار کودک به علت جراحات ناشی از افتادن از وسایل بازی به اورژانس بیمارستان‌ها برده می‌شوند.

دلیل اصلی این آسیب‌ها وجود زمین سفت و بسیار سخت مانند آسفالت یا بتن و... زیر یا اطراف وسایل بازی است. در زمین‌های بازی باید حداقل تا سطح ۱۲ اینچ (حدود ۳۰ سانتی متر) پوشش محافظ وجود داشته باشد: پوششی که حالت ارتجاعی و انعطاف پذیری داشته باشد. این پوشش از هر طرف هم باید حدود یک متر و ۸۰ سانتی متر ادامه یابد.

یکی دیگر از موارد ایمنی زمین‌های بازی وجود نرده‌های محافظ در دو طرف رمپ‌ها و مسیرهای عبور بچه‌ها است. همچنین برای بردن بچه‌ها به زمین‌های بازی باید برخی نکات را رعایت کنید، مثلاً حتماً کفش راحتی مثل کتانی پای بچه‌ها کنید، کفشی که روی سطح خیس سر نخورد یا هرگز از وسیله بازی که خیس شده استفاده نکنید یا اجازه ندهید بچه‌ها به زور خودشان یا قسمتی از بدنشان را وارد فضای کوچکی کنند.

همچنین در زمین‌های بازی باید مراقب باشید بچه‌ها پشت یا جلوی تاب‌ها نروند و هنگام بازی کودک دیگری را هل ندهند یا نکشند. در هر شکل نظارت یکی از والدین یا مربی در زمین‌های بازی ضروری است.

 مترجم: فرانک باجلان

     

Submitted by Anonymous (تایید نشده) on ی., 04/17/2016 - 11:49