رهنمودهایی برای خانواده‌های دارای کودکان بیش‌فعال

اگر کودک بیش‌فعال دارید، توجه کردن به آن‌ها برای مدت طولانی ممکن است چالش‌برانگیز باشد. بنابراین، با این چالش روبه‌رو شوید: خواندن را هم برای خودتان و هم برای کودک‌تان جذاب کنید.

نوزادان و کودکان نوپا بیش‌فعال

به کودک‌ بیش‌فعال خود کمک کنید کتاب‌ها را دوست داشته باشد

به اشتراک گذاشتن کتاب بین خودتان و دختر یا پسر بیش‌فعال تان هم‌زمان با ایجاد رابطه خوب باعث رشد کودک نیز می‌شود. به کودک‌تان هدیه‌ای بدهید که در تمام زندگانی‌اش برای او بماند: عشق به کتاب.

بعضی از خانواده‌ها هنگامی که متوجه می‌شوند کودک‌شان از بقیه کودکان هم‌سن خود فعالیت بیش‌تری دارد، به نشانه‌های بیش‌فعالی از زمانی که کودک‌شان نوپا است مشکوک می‌شوند. با این حال، این اختلال هنگامی خود را نشان می‌دهد که کودک وارد مدرسه می‌شود. گاهی کودک دارای بیش‌فعالی ناگهانی عمل می‌کند و در دنبال کردن نشانه‌ها مشکل دارد یا نمی‌تواند ثابت بنشیند. چگونه متوجه بشوید که کودکتان صرفاً دارای فعالیت زیادی است یا بیش‌فعال است؟ بهترین راه ممکن ارزیابی توسط یک پزشک آموزش‌دیده حرفه‌ای است.

اگر کودک‌تان دارای بیش‌فعالی است، توجه کردن به آن‌ها برای مدت طولانی ممکن است چالش‌برانگیز باشد. بنابراین، با این چالش روبه‌رو شوید: خواندن را هم برای خودتان و هم برای کودک‌تان جذاب کنید. اول از همه، مکانی آرام را به دور از صدای تلویزیون، رادیو و بازی‌های کامپیوتری انتخاب کنید. برای مدت‌های کوتاه کتاب بخوانید و اگر کودک علاقه‌اش را از دست داد کتاب را کنار بگذارید. بعداً کتاب را دوباره بردارید و برای مدت کوتاهی بخوانید.

با این که بیش‌فعال بودن در کودکی خود را بعداً آشکار می‌کند، اضافه کردن خواندن در برنامه روزانه کودک‌تان بسیار سودآور است. زمان خواندن باعث می‌شود که کودک پرانرژی شما برای ساعت خواب آماده شود. و یادتان باشد خواندن برای ۱۰ دقیقه در اول صبح می‌تواند راه بسیار خوبی برای آغاز روز با رویکردی مثبت باشد.

  • راهنمایی‌هایی برای خواندن با نوزاد یا نوپای بیش‌فعال خود

اوایل، خواندن را با چند دقیقه کوتاه شروع کنید. سپس زمانی که با هم کتاب می‌خوانید را افزایش دهید. کودکتان به زودی ساعت خواندن کتاب را همانند ساعت بازی‌اش می‌بیند.

این‌ها چیزهایی هستند که می‌توانید امتحان کنید:

  • کتاب بخرید یا از کتابخانه امانت بگیرید. همراه با کتاب آواز بخوانید تا بتوانید توجه کودک خود را جلب کنید. کودکتان به این اهمیت نمی‌دهد که درست آواز می‌خوانید یا نه!

  • بلند بخوانید. درباره عکس‌ها صحبت کنید و متن‌ها را بخوانید. به کودک‌تان کمک کنید که چیزهایی را که نام می‌برید در کتاب نشان دهد. در رابطه با چیزی که می‌خوانید از کودک خود سؤال کنید تا بتوانید توجه‌اش را نگه دارید.

  • بین زمان‌های خواندن فاصله‌هایی برای بازی بگذارید تا کودک‌ بیش‌فعال تان فرصتی برای جنب‌وجوش داشته باشد.

  • اگر کودک‌تان از روی پای‌تان فرار می‌کند، برای چند دقیقه کوتاه دیگر نیز به خواندن ادامه دهید. او ممکن است برخلاف این که در حال بازی کردن در کنار شماست، در حال گوش دادن به کتاب هم باشد.

کتاب‌های پیش‌نهادی برای نوزادان بیش‌فعال شما:

کتاب‌های پیش‌نهادی برای نوپایان بیش‌فعال شما:

کودکان بیش‌فعال پیش‌دبستان و دبستانی:

  • به کودک‌تان کمک کنید که کتاب‌ها را دوست داشته باشد
  • یادتان باشد، هنگامی که برای کودک‌تان کتاب می‌خوانید و زمان کتاب خواندن را با زمان نوازش و بازی ادغام می‌کنید، کودکتان کتاب‌ها را با زمان‌های شادی و بازی‌اش یکی می‌بیند.

این‌ها چیزهایی هستند که می‌توانید امتحان کنید:

  • تلویزیون و رادیو را خاموش کنید تا بتوانید بدون عامل ایجاد حواس‌پرتی گوشه آرامی را انتخاب کنید.

  • کتابی را برگزینید که کودک‌ بیش‌فعال تان به آن علاقه داشته باشد، مانند کتاب‌هایی درباره جانوران یا ورزش.

  • بلند بخوانید و درباره عکس‌ها صحبت کنید. به کودک‌تان این اجازه را بدهید که خودش هم کتاب انتخاب کند و از کودک‌تان بخواهید که بلند بخواند.

  • کودکتان را برای تلاشی که برای خواندن می‌کند، تحسین کنید!

کتاب‌های پیش‌نهادی برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی بیش‌فعال:

کتاب‌های پیشنهادی برای بیش فعالی

آشنایی با اختلال بیش فعالی
من بیش فعالم

Submitted by Anonymous (تایید نشده) on ش., 05/20/2017 - 14:32